Gå til hovedindholdet

Gallafest på skolen

Torsdag d. 16. maj holdt overbygningen på gallafest, men forberedelsen gik flere uger forud for festen. Der skulle nemlig være styr på dansetrinnene i disciplinerne vals, jive og folkedans

Inden 7., 8. og 9. årgang den 16. maj iklædte sig deres fineste tøj til årets gallafest arrangeret af skolens elevråd, skulle der være styr på mange ting. Én ting, der helt sikkert var styr på til den store aften, var dansetrinnene. For klasserne øvede sig i ugerne op til festen i vals, jive og folkedans: ”Vores elevråd har arrangeret en fest for 7., 8., og 9. årgang, og de har valgt at temaet skal være galla, og det er superfedt, synes jeg. Alle skal have sit fineste tøj på, altså lange kjoler til pigerne og skjorter til drengene. Det bliver virkelig en fed aften, håber jeg”, fortalte Kaja fra 8.b mens hun og klassekammeraten Laura i en idrætstime inden festen øvede sig i trinnene til jive.

Elever fra udskolingen på Nyrupskolen øver sig i forskellige dansetrin

Selvom elevrådet planlage flere aktiviteter i løbet af aften, så Laura sig mest af alt frem til bare til at give den gas på dansegulvet: ”Det bliver rigtig hyggeligt og festligt, og det er dejligt, at elevrådet har planlagt lidt forskelligt. Jeg glæder mig allermest til bare at danse og give den gas. Det har været sjovt at øve sig på dansene sammen nogle af dem, man måske ikke lige plejer at danse sammen med”, afslutter hun.